fbpx
  • +36 70 601 4160
  • 1036 Budapest, Dereglye utca 2.

Ki mondta, hogy egy edzés mindenképpen legyen kemény?

A „könnyű” edzés is lehet hatékony.

Nem kell félni a gépes edzéstől! Első hallásra két probléma lehet a gépekkel:

 

1. Kardió gépekre gondolsz, – pl. futópad, szobabicikli, stb. Ezek csak kardió edzésre valók, és elég unalmasak is lehetnek.

 

2. Súlyokkal működő erősítő gépekre gondolsz, és úgy gondolod, hogy azok csak pasiknak valók, legfeljebb testépítő lányoknak.

A FittKörben azonban hidraulikus ELLENÁLLÁSSAL MŰKÖDŐ gépeket használunk.

Miben mások ezek, mint a hagyományos erősítő gépek? Szinte mindenben!

Hasgép-Hydraulicline-CAB1000
Tricepsz-gép-Hydraulicline-CAC700
Bicepsz-gép-Hydraulicline-CBC400
Mellgép-Hydraulicline-CPD800

5. Már ránézésre sem félelmetesek. Egyszerűek, nagyon könnyen megtanulható a használatuk.

 

6. A gépek a nők számára fontos izomcsoportokat dolgoztatják, és a gépek mérete is nők számára lett kifejlesztve.

 

7. A hidraulikus gépeken mindenki saját magához képest optimális intenzitással tudja végezni az edzést. Fontos, hogy az ennek megfelelő anaerob tartományban dolgozzunk.

 

8. Az ellenállás egyenletes a teljes mozgástartományban. Edzés közben nem kell semmit állítani a gépeken, nem kell súlyt le vagy fölpakolni. Nem kell félni az esetleg rosszul megválasztott súlyok okozta sérülésektől sem.

9. A hidraulikus ellenállással végzett edzés a vízben való mozgáshoz hasonlít. Teljes mértékben kíméli az ízületeket és az izomrostokat, nem kell tartani sem sérülésektől, sem izomláztól. Nem tudjuk túlerőltetni magunkat az edzés során, mert fáradtság esetén automatikusan lelassulsz, ezáltal a gép ellenállása is arányosan csökken.

 

10. Ennek köszönhetően bármilyen életkorban és számtalan egészségi probléma esetén végezhető az edzés. Edzőink segítségével – pontos anamnézis felállítása után, mindenkinek személyre tudjuk szabni az edzést.

SZERETNÉM KIPRÓBÁLNI A HIDRAULIKUS GÉPEKET!